Winkel

Resultaat 1–9 van de 24 resultaten wordt getoond

 • 10-daagse fly-drive Spanje - Andalusië - Auténtica

  10-daagse fly-drive Spanje – Andalusië – Auténtica

  Ontdek Andalusië vanuit traditionele hotels met authentieke uitstraling. Tijdens deze fly-drive geniet je van Spaanse gastronomie, uitgestrekte landschappen en indrukwekkende steden zoals Granada, Córdoba en Sevilla.

  964,83 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk bij aanbieder
 • 10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet

  10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet

  Het Iberische schiereiland heeft een indrukwekkende cultuur, natuur, kunst… En dan vergeten we de rijke historie bijna. De Spaanse en Portugese steden en dorpen met hun vrolijke sfeer wachten op je komst. De stad Ávila is omringd door stadsmuren, hier neem je als het ware een duik in de middeleeuwen. Ben je op zoek naar één van de mooiste renaissancesteden ...

  1.109,00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • 11-, 15-daagse familie fly-drive Andalusië - Het kleurrijkste Spanje

  11-, 15-daagse fly-drive Andalusië – Het kleurrijkste Spanje

  Ontdek het zuiden van Spanje tijdens deze prachtige rondreis die speciaal voor families is samengesteld. Je bezoekt enkele hoogtepunten van Andalusië zoals Granada, Sevilla en Ronda en wisselt deze af met de natuurgebieden en de zonnige stranden. Zo is er voor ieder wat wils!

  1.167,52 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk bij aanbieder
 • 12-, 14-daagse fly-drive Portugal en Spanje - In het spoor van pelgrims van Porto naar Santiago

  12-, 14-daagse fly-drive Portugal en Spanje – In het spoor van pelgrims van Porto naar Santiago

  Noord-Portugal en Noord-Spanje zijn indrukwekkende en groene streken. Laat je onderdompelen in de Galicische cultuur, maak kennis met de tradities en rijd langs de Douro. Ontdek een fascinerend landschap en steden als Porto en Santiago. Combineer twee landen in één vakantie!

  1.652,28 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk bij aanbieder
 • 12-daagse rondreis - Het andere Spanje

  12-daagse rondreis – Het andere Spanje

  Het groene Noordwest-Spanje is puur natuur en biedt een schat aan culturele rijkdom en culinaire tradities. Volg het spoor van de pelgrimsroute naar Santiago, tussen groene heuvels, wijngaarden en de woeste oceaan en ontdek de regio's Baskenland, Cantabrië, Castilië en León, La Rioja en Navarra.

  892,75 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk bij aanbieder
 • 12-daagse rondreis Grand Tour Andalusië

  12-daagse rondreis Grand Tour Andalusië

  In het mooie binnenland van Andalusië met een landschap vol bloemen, sinaasappelbomen en glooiende olijfboomgaarden maak je kennis met koningssteden als Granada, Sevilla en Córdoba. Daarnaast bezoek je ook de minder bekende renaissancesteden Baeza en Ubeda. Ontmoet de enige wilde apen in Europa op de markante rots van Gibraltar, bewonder karakteristieke witte dorpen en geniet van een glaasje sherry ...

  1.066,00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • 15-daagse cruise Canarische Eilanden - ms Nieuw Statendam

  15-daagse cruise Canarische Eilanden – ms Nieuw Statendam

  Deze voorjaarscruise met de Nieuw Statendam van Holland America Line voert naar de meest geliefde lentezonbestemmingen: Madeira en de Canarische eilanden Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Gibraltar aan de zuidkust van Spanje en Galicië in Noord-Spanje vormen de gouden omlijsting.

  2.648,75 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk bij aanbieder
 • 15-daagse rondreis Schilderachtig Andalusië

  15-daagse rondreis Schilderachtig Andalusië

  Tijdens deze heerlijke excursiereis naar Andalusië maak je kennis met historische steden als Granada, Málaga en Sevilla. Bovendien ontdek je traditionele bergplaatsjes in het achterland van de Costa del Sol, die de ontspannen Spaanse sfeer ademen. Bezoek de markante rots in Gibraltar met verbluffend uitzicht over de Straat van Gibraltar en Afrika. Proef tapas op één van de gezellige ...

  1.049,00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • 23-daagse rondreis - Parels langs de Pelgrimsroute naar Santiago

  22-daagse rondreis – Parels langs de Pelgrimsroute naar Santiago

  Drie landen, steeds wisselende landschappen, pareltjes van dorpen en de meest interessante steden van Noord-Spanje, Noord-Portugal én Frankrijk.

  1.564,25 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk bij aanbieder